top of page

TUMEfishing parhaat kuhavaaput vuonna 2021

Esittelyssä TUMEfishingin parhaat kuhavaaput vuonna 2021. Tänä vuonna esittelyä hieman kohdennetaan edellisistä vuosista ja syvennytään enemmän parhaisiin kuhavaappuihin.

  1. TUME-vaappu 15cm väri 218

Meidän paras kuhavaappu vuonna 2021. Tänä vuonna kisa oli ennätyksellisen tiukka, kun useampi väri taisteli viimeiseen asti korkeimmasta korokkeesta. Niukalla erolla kuitenkin väri 218 otti omansa. Tämä väri oli tasaisen varma koko kesän läpi, eikä matkan varrelle sattunut yhtään huonoa päivää.


2. TUME-vaappu 12cm väri 176


Kestosuosikki ei pettänyt tänäkään vuonna. Kesän aikana paikoitellen ylivoimainen, mutta joukossa myös muutama hiljaisempi reissu. Jokohan kuhat ovat oppineet tämän värin ja siksi paikoittelen kiertävät? Toki näin on luultu jo useampi vuosi, mutta silti aina kesän päätteeksi löytää oman paikkansa listoilta.


3. TUME-vaappu 15cm väri 002

Savumuikku maistui tänäkin kesänä erinomaisesti. Suomessa ei varmaan ole montaakaan paikkaa, missä savumuikku ei toimisi.4. TUME-vaappu 15cm väri 220


Viime vuoden pörssivoittaja otti huiman kirin loppukesän aikana, mutta aika loppui kesken voittoa ajatellen.5. TUME-vaappu väri 211


Tähän väriin varsinkin Oulujärven hauet ovat ihan hulluina. Kelpasi toki myös muualla ja kuhille etenkin ilta-aikaan.
56 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page