top of page

TUME-vaappu 12cm syvänne

TUME-vaappu 12cm syvänne on epäsymmetrisesti muotoiltu loistava yleisvaappu kuhan ja hauen vetouisteluun.

 

Sitä on saatavilla kahdella eri nokkalevyllä ja kymmenissä eri väreissä, värejä löytyy sekä maalipinnoitteella, suomufoliolla että hologrammipinnalla olevia värejä. 

Uintilevyn keulaa on taivutettu valmiiksi alaspäin, tällä saadaan uintiin lisäpotkua, joka on erityisesti kuhien mieleen. Vaapussa on hyvät säätömahdollisuudet; voit säätää uintia joko nokkalenkistä tai uintilevystä varovasti taivuttamalla.

 

Syvännelevyisenä vaappu sukeltaa noin neljään metriin ja sen uinti on terävää potkimista ja kylkien heilutusta. Syvännelevyisenä vaappu kestää todella hyvin vauhtia. Sitä on helppo käyttää sellaisenaan ilman painoja tai painojen kanssa syvemmissä vesissä.

 

Tällä mallilla on saatu useita yli 10kg haukia sekä yli 5kg kuhia. 

ERÄ-Lehti 12/2017

''Edustaa kuhanuistelijalle hyvin käyttökelpoista, terävän voimakkaasti potkivaa viehetyyppiä, jota voi käyttää sekä lähellä pintaa uistellessa lyhyehköllä siimalla, että syvässä vedessä esimerkiksi siimapainon kanssa. Ei ole kuitenkaan varsinainen veturivaappu, vaan ennen muuta sinkkuna hyvä yleisviehe kuhalle eri vesikerroksiin. Oheisina tulee monen kokoista haukea. Erikoisuutena on mutkainen runko, joka ihmisen silmään näyttää silhuettina eloisammalta kuin suora kapula.''

''TUME-vaapun epäsymmetrinen muotoilu yhdistettynä hologrammi kuvioiseen folioon antaa vaapulle todella eläväisen ilmeen, jota kalat eivät voi vastustaa!''

Hanki omat TUME-vaappusi tästä: https://www.tumevaappukauppa.fi/tuoteryhma/tume-vaappu-12cm-syvanne

Tekniset tiedot:

Runkomateriaali: Apassi

Pituus: 12cm

Uintisyvyys: Syvänne 4 m (uinti: vahvapotkuinen)

Koukut: Mustad TR78 Ultrapoint, #2

Kohdekalat: kuha, hauki

Suositeltu vetonopeus: 2,5 - 5 km/h

TUME-vaappu 12cm syvänne värikartta 2024.png

TUME-vaappu 12cm syvänne uintivideo

bottom of page