google-site-verification: googlec7eebb514ca52612.html

TUME-vaappu 12cm

TUME-vaappu 12cm on epäsymmetrisesti muotoiltu loistava yleisviehe kuhan ja hauen vetouisteluun.

 

Sitä on saatavilla kahdella eri nokkalevyllä ja kymmenissä eri väreissä, värejä löytyy sekä maalipinnoitteella, suomufoliolla että hologrammipinnalla olevia värejä. 

 

Syvännelevyisenä vaappu sukeltaa noin neljään metriin ja sen uinti on terävää potkimista ja kylkien heilutusta. Syvännelevyisenä vaappu kestää todella hyvin vauhtia. Sitä on helppo käyttää sellaisenaan ilman painoja tai painojen kanssa syvemmissä vesissä.

 

Kourulevyisenä se sukeltaa reiluun kahteen metriin ja sen uinti on pientä potkua ja voimakkaasti kylkien heiluttamista, vauhdin kasvaessa hakuakin löytyy. Tämä malli on erityisesti kuhan mieleen. Kourulevyllä vaappu ei sukella kovin syvälle, joten se on omiaan kalastaessa matalissa vesissä tai painojen kanssa syvemmällä.

 

Tällä mallilla on saatu useita yli 10kg haukia sekä yli 5kg kuhia. 

ERÄ-Lehti 12/2017

''Edustaa kuhanuistelijalle hyvin käyttökelpoista, terävän voimakkaasti potkivaa viehetyyppiä, jota voi käyttää sekä lähellä pintaa uistellessa lyhyehköllä siimalla, että syvässä vedessä esimerkiksi siimapainon kanssa. Ei ole kuitenkaan varsinainen veturivaappu, vaan ennen muuta sinkkuna hyvä yleisviehe kuhalle eri vesikerroksiin. Oheisina tulee monen kokoista haukea. Erikoisuutena on mutkainen runko, joka ihmisen silmään näyttää silhuettina eloisammalta kuin suora kapula.''

''TUME-vaapun epäsymmetrinen muotoilu yhdistettynä hologrammi kuvioiseen folioon antaa vaapulle todella eläväisen ilmeen, jota kalat eivät voi vastustaa!''

Tekniset tiedot:

Runkomateriaali: Apassi

Pituus: 12cm

Uintisyvyys: Syvänne 4 m (uinti: vahvapotkuinen)

                       Kouru 2 m (uinti: hakeva)

Koukut: Mustad TR78 Ultrapoint, #2

Kohdekalat: kuha, hauki, ahven, taimen

Suositeltu vetonopeus: 2,5 - 4 km/h

TUME-vaappu 12 cm syvänne uintivideo

Yhteystiedot
Liity sisäpiiriin!

TUMEfishing

Tontunkuja 4

040-9100391

tuomas@tumefishing.fi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© TUMEfishing 2020