top of page

TUMEfishingin vuoden 2022 parhaat kirjolohivaaput.

Esittelyssä vuoden 2022 parhaat kirjolohivaaput.


Kirjolohi on yksi suomen suosituimmista kalalajeista, ja hyvästä syystä. Ne ovat kovia taistelijoita siiman päässä ja erittäin herkullisia, joten ne sopivat kalastajille kaikkialla. Kirjolohen kalastamiseen tarvitaan kuitenkin oikeat varusteet, ja se alkaa oikeiden vaappujen valinnasta.

Tässä artikkelissa käydään läpi TUMEfishing vuoden 2022 TOP-5 parhaat kirjolohivaaput. Lue lisää meidän parhaista kirjolohi vaapuista ja löydä uusia vinkkejä vaapun valintaan kirjolohen kalastukseen.


 

5. Meidän viidenneksi paras kirjolohivaappu: TUME-vaappu 3cm väri 130.

TUME-vaappu 3cm väri 130. Lokinlammen ykköspeli. Päivästä hieman riippuen joko pienen painon kanssa tai ilman painoa pitkällä siimalla uitettuna.

 

4. Meidän neljänneksi paras kirjolohivaappu: TUME-vaappu 6cm väri 150.

TUME-vaappu 6cm väri 150. Aurinkoisen kelin hitti. Lähellä pintaa uitettuna loistaa upeasti auringonpaisteessa, jolloin on upeaa seurata, kuinka kirjolohet iskevät kiinni kivien takaa.

 

3. Meidän kolmanneksi paras kirjolohivaappu: TUME-vaappu 6cm väri 227.

TUME-vaappu 6cm väri 227. Jokapaikanhöylä. Oli keli tai paikka mikä tahansa, kun laittaa tämän siiman päähän ei kirjolohen saaminen jää vieheestä kiinni.

 

2. Meidän toiseksi paras kirjolohivaappu: TUME-vaappu 3cm väri 080.

TUME-vaappu 3cm väri 080. Kuuluu samaan sarjaan voittajan kanssa. Välillä kirjolohet olivat tarkkoja vaapun koosta, silloin tämä vaappu astui kehään ja ei jättänyt kylmäksi.

 

1. Meidän paras kirjolohivaappu vuonna 2022: TUME-vaappu 6cm väri 082.

TUME-vaappu 6cm väri 082. Tällä värillä ei jää ilman savukalaa, kun kalat on vasta istutettu.

 

Yhteenveto


Kirjolohi on usein erittäin herkkä vaappujen ulkonäölle ja uinnille. Tämä on todettu niin tänä vuonna kuin aiempinakin vuosina, ja tämä trendi jatkunee myös tulevaisuudessa. Kirjolohi reagoi erityisesti vaapun väriin, mutta on myös tarkka vaapun uinnista. Vaaput, joilla on voimakas potku tai huomiota herättävä uinti, ovat usein tehokkaita kirjolohelle. Kirjolohet ovat myös usein aralla syönnillä, jolloin uinti täytyy olla mahdollisimman pientä. Erityisesti meidän 3 cm vaappu, jossa uinti on tapettu, on osoittautunut erittäin tehokkaaksi kirjolohille.86 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page